Vahdet Vakfı Eğitim Serisi (6 Cilt)
Vahdet Eğitim, Yardımlaşma ve Dostluk Vakfı’nın hedeflerinden birisi, Peygamberlerin bıraktığı miras hükmünde olan ilmin yayılmasına vesile olmaktır. Kurulduğu tarihten itibaren uygulanan “Eğitim Programı” statik değil, dinamik bir keyfiyete haizdir.
16.10.2021 10:53
1.740 okunma
Vahdet Eğitim, Yardımlaşma ve Dostluk Vakfı’nın hedeflerinden birisi, Peygamberlerin bıraktığı miras hükmünde olan ilmin yayılmasına vesile olmaktır. Kurulduğu tarihten itibaren uygulanan “Eğitim Programı” statik değil, dinamik bir keyfiyete haizdir. Her teklife kulak vermeyi ve o tekliflerin en güzeline uymayı ahlâk edinen kardeşlerimizin, eğitim programını takip ederken Mustafa Çelik hocaefendi’nin başkanlığında bir heyet tarafından yayına hazırlanan, “Yardımcı Ders Kitapları”ndan istifade etmeleri mümkündür.
Vahdet Vakfı Eğitim Programı Tüm Set (6 cilt) Akaid, Tefsir, Hadis, Fıkıh, Siyer, Sosyal Sistem.
Üstelik ücretsiz Kargo...
 
...
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
DİĞER YAZILARI
YAZARLAR
...
...